Επίσκεψη Γρ. Τάσιου σε Βράσταμα και Ορμύλια

«Μαζί με τους αγρότες της Χαλκιδικής μας μπορούμε να δρομολογήσουμε τις καλύτερες λύσεις για την παραγωγή και τα εισοδήματά τους»

Το παρεκκλήσι του Οσίου Σεραφείμ στον κάμπο των Καλυβών που γιορτάζει τον θαυματουργό ασκητή, επισκέφτηκε το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος προκειμένου να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και να παραβρεθεί στην λαμπρή πανήγυρη. Ο κ. Τάσιος γεύτηκε στο πατροπαράδοτο κουρμπάνι και συζήτησε με τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες του για το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης εκτός από της ΝΔ που δοκιμάστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ήταν συνεπής σε όλες τις βασικές της δεσμεύσεις, οι άλλοι απλώς προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση. Να πάμε όλοι μαζί στις κάλπες και να δώσουμε ισχυρή εντολή στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνεχίσουν να κυβερνούν τη χώρα και να μην ρισκάρουμε να ξαναγυρίσουμε πίσω στο χάος».

Χθες το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ επισκέφτηκε τα Βράσταμα όπου συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής στο καφενείο του χωριού και συζήτησε μαζί τους τις ανησυχίες τους για τη διαφαινόμενη φετινή ακαρπία της βρώσιμης ελιάς, τα μεγάλα κενά σε εργατικά χέρια για τις καλλιέργειες, ενώ διαπίστωσε ότι υπάρχει «έλλειμμα ενημέρωσης για το εμβληματικό έργο του φράγματος Χαβρία που θα λύσει προβλήματα άρδευσης και ύδρευσης της Χαλκιδικής».  Ενώ, αργότερα επισκέφτηκε την Ορμύλια, όπου συναντήθηκε και με αγρότες της περιοχής, οι οποίοι του εξέφρασαν τις ίδιες ανησυχίες με τα υπόλοιπα αγροτικά χωριά. «Οι αγρότες μας έχουν δίκιο που αγωνιούν και προβλέπουν μείωση του εισοδήματός τους τη φετινή χρονιά, λόγω κλιματολογικών συνθηκών. Η 21η Μαΐου είναι κοντά και είμαι δίπλα τους για να πιέσουμε μαζί προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για τρέχοντα και χρόνια ζητήματα που τους ταλανίζουν», δήλωσε ο κ. Τάσιος. 

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..