Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα στην επόμενη τετραετία θα δημιουργήσουμε μια καινούργια, καλύτερη εικόνα της Χαλκιδικής μας

Έμφαση στο κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ για την επόμενη τετραετία στη Χαλκιδική δίνει την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος συνεχίζει τις περιοδείες του σε πόλεις και χωριά, αλλά και σε κεντρικές δημόσιες υπηρεσίες, ανάμεσά τους την ΔΥΠΑ Πολυγύρου (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης), αναδεικνύοντας ζητήματα άμεσης κάλυψης οργανικών θέσεων «σε ένα Νομό με μεγάλο τζίρο κοινωνικού τουρισμού (16% σε επίπεδο χώρας) καθώς και με πλήθος εποχικών ανέργων». Ο κ. Τάσιος ήταν  ομιλητής στο Forum της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας Forward Green Expo που διοργάνωσε η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο, όπου αναφέρθηκε στα δεδομένα της Χαλκιδικής στον τομέα της ανακύκλωσης σε συνδυασμό με την τουριστική δραστηριότητα και επεσήμανε την ανάγκη δημιουργίας σημαντικών έργων υποδομής για τη διαχείριση κάθε είδους απορριμμάτων, καθώς και ολοκληρωμένου σχεδιασμού για τη διαχείριση των υδάτων και των υγρών αποβλήτων. «Χωρίς αυτά δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα βιώσιμο τουριστικό προορισμό στα επόμενα 5-10 χρόνια. Η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να χαθεί λόγω της δυνατότητας που μας δίνουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία στην Αυτοδιοίκηση Α’   & Β’ βαθμού, τα οποία επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι περισσότερα από ποτέ» πρόσθεσε. Παράλληλα, επισκέφτηκε χωριά και πόλεις της Βόρειας και Ανατολικής Χαλκιδικής, της Κασσάνδρας και της Σιθωνίας, συζητώντας με συντοπίτισσες και  συντοπίτες του για την αναγκαιότητα ισχυρής  αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, με αυξημένα ποσοστά  στο Νομό. 

«Το μήνυμα που μεταφέρουμε παντού είναι ξεκάθαρο: Στις 25 Ιουνίου η κάλπη θα είναι και πάλι άδεια και μαζί, συνεχίζουμε μπροστά. Ζητάμε και αυτή τη φορά ισχυρή και καθαρή εντολή από τους πολίτες και προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να προωθήσουμε τις μεγάλες αλλαγές που θα βελτιώσουν τις ζωές μας με καλύτερες και περισσότερες δουλειές, με ενίσχυση των εισοδημάτων και της κοινωνικής συνοχής. Και βέβαια είναι πολύ σημαντικό να εκλέξουμε και δεύτερο βουλευτή στη Χαλκιδική, για να μπορούμε να έχουμε πιο δυνατή φωνή στα κέντρα αποφάσεων και να γίνει ουσιαστική δουλειά για τον Νομό μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέσα στην επόμενη τετραετία θα δημιουργήσουμε μια καινούργια, καλύτερη εικόνα της Χαλκιδικής μας», δήλωσε ο κ. Τάσιος.  

Το περασμένο Σάββατο, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής συμμετείχε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Αντιπρόεδρο της ΝΔ και υποψήφιο Βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον πρώην Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, υποψήφιο Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρο Καλαφάτη και την υποψήφια Βουλευτή Επικρατείας κ. Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, σε Νέα Καλλικράτεια, Νέα Μουδανιά και Νέα Φλογητά, ανταλλάσσοντας απόψεις με κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους.  

#μαζισυνεχιζουμεμπροστα

Διαβάστε επίσης..