«Στοίχημα για τη Χαλκιδική μας η σύνδεση του πολιτισμού και του αθλητισμού μας με τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικονομία μας και τον τουρισμό μας»

Τον τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής, ανάμεσα στη Χανιώτη και τη Νέα Καλλικράτεια στο κατάμεστο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας παρακολούθησε το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, όπου είχε τη δυνατότητα και να συνομιλήσει με συμπολίτες του, αλλά και να δώσει το παρών στη μεγάλη προσπάθεια των παραγόντων και της ερασιτεχνικής «οικογένειας» του αθλητισμού του Νομού. Το βράδυ, ο κ. Τάσιος επισκέφτηκε το ορεινό χωριό Βάβδος όπου παρακολούθησε την παράσταση «Παρέα με τον Τσέχωφ» από τη θεατρική ομάδα του ομώνυμου Πολιτιστικού Συλλόγου στο θεατράκι του παλιού δημοτικού σχολείου, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου.

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής συνεχάρη τους καλλιτέχνες για το ταλέντο τους και για την εξαιρετική ερμηνεία τους, αλλά και όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για τις προσπάθειές τους να κρατούν ζωντανές τις τέχνες και τον πολιτισμό στον οικισμό τους. «Οι κάτοικοι του χωριού Βάβδος μας κάνουν για άλλη μια φορά υπερήφανους, γιατί καταφέρνουν να διατηρούν την παράδοση και την κουλτούρα στο γραφικό ορεινό χωριό του Χολομώντα, από όπου έλκουν την καταγωγή τους σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων, των τεχνών και της επιχειρηματικότητας, όπως ο Νικόλαος Γερμανός κ.α. Μετατρέπουν την αγάπη τους για τις τέχνες σε εργαλείο εξωστρέφειας και προβολής της περιοχής τους προσελκύοντας επισκέπτες και διδάσκουν πολιτισμό στις νέες γενιές. Είμαστε δίπλα τους. Στοίχημα για τη Χαλκιδική μας η σύνδεση του πολιτισμού και του αθλητισμού μας με τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικονομία μας και τον τουρισμό μας», δήλωσε ο κ. Τάσιος.

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..