«Όσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη της ΝΔ το βράδυ της 21ης Μαΐου, τόσο θα κοπεί ο βήχας σε όσους επενδύουν στην αποσταθεροποίηση»

Μηνύματα ενότητας και αγωνιστικότητας ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του απόψε στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος.

«Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα:  Θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Θα πάμε μπροστά με μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που παρά τις εισαγόμενες κρίσεις, τήρησε όλες τις βασικές δεσμεύσεις του, που μείωσε φόρους και ανεργία, που αύξησε μισθούς και συντάξεις, που έφερε ανάπτυξη και επενδύσεις στη χώρα, που έκανε ρεκόρ στον τουρισμό μας; Ή θα γυρίσουμε πίσω σε μια Ελλάδα μίζερη, χωρίς αξιοπιστία, με πρωθυπουργό τον κ.Τσίπρα, με κλειστές τις τράπεζες, με υπερφορολόγηση και με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα;  Θα είμαστε με το ψέμα ή με την αλήθεια;» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Τάσιος και πρόσθεσε:

«Δίνω κι εγώ τον αγώνα μου μαζί με την καθεμιά και με τον καθένα από εσάς, για να διατηρήσουμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη στη χώρα. Όσοι είμαστε σήμερα μέσα σε αυτή την αίθουσα είμαστε μια γροθιά, έχουμε όλοι μια φωνή. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί ενωμένοι όχι μόνο με τους παραδοσιακούς μας ψηφοφόρους, αλλά να φέρουμε και άλλους. Να εξηγήσουμε σε όλους με επιχειρήματα ότι υπερέχουμε σε όλα, ότι εμείς είμαστε με τη σταθερότητα και με την ισχυρή Ελλάδα. Όσο μεγαλύτερη θα είναι η νίκη της ΝΔ το βράδυ της 21ης Μαΐου, τόσο θα κοπεί ο βήχας σε όσους επενδύουν στην αποσταθεροποίηση».

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..