Επίσκεψη Γρ. Τάσιου σε Γεροπλάτανο και Αρναία

«Μαζί σίγουρα μπορούμε περισσότερα, για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής»

Στα σημαντικά βήματα που έγιναν κατά την τελευταία τετραετία για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, στις συνομιλίες που είχε με κατοίκους του χωριού Γεροπλάτανος του Δήμου Πολυγύρου. «Η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε πολλά για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Με την ψηφιοποίηση του κράτους, οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών δεν ταλαιπωρούνται όπως παλιά. Σίγουρα δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε τα σταθερά βήματα μπροστά, ακόμα πιο τολμηρά. Με το πρόγραμμά μας, έρχεται μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ, έρχονται νέες αυξήσεις σε συντάξεις, αλλά  και σε μισθούς του δημοσίου για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ενισχύονται οι πολιτικές μας στην Παιδεία, την Υγεία, την Κοινωνική Συνοχή. Όλα αυτά δεν είναι «λόγια του αέρα» γιατί εμείς, ό,τι λέμε το κάνουμε, το γνωρίζουν οι ψηφοφόροι αυτό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί να τους παραπλανήσει πια με τις «κούφιες» υποσχέσεις που μοιράζει. Για αυτό και στις 21 Μαΐου με την ψήφο μας, πρέπει να διατηρήσουμε τη ΝΔ πρώτη δύναμη στη χώρα. Μαζί σίγουρα μπορούμε περισσότερα, για μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους τους κατοίκους της Χαλκιδικής», δήλωσε ο κ. Τάσιος.  

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ παρακολούθησε την αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου, η οποία τελέστηκε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Κατερίνας Ζωγράφου, Αντιδημάρχων, Τοπικών Συμβούλων και πιστών. Ακολούθησε περιφορά της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Έξι Παρθενομαρτύρων και έγινε κατάθεση στεφάνων στον τόπο του μαρτυρίου. Στην πλατεία του χωριού δεσπόζει ένας υπεραιωνόβιος πλάτανος, διατηρητέο μνημείο της φύσης και ο κ. Τάσιος πρότεινε την ένταξη του Γεροπλάτανου σε ένα ευρύτερο σχέδιο τουριστικής ανάδειξης της ορεινής Χαλκιδικής που θα αποφέρει σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία και κοινωνία. 

Γρ. Τάσιος: «Το παράδειγμα της Αρναίας αποδεικνύει ότι το τουριστικό μας προϊόν μπορεί και πρέπει να διαχέεται από άκρη σε άκρη» 

Το απόγευμα, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ πραγματοποίησε περιοδεία στην Αρναία του Δήμου Αριστοτέλη, την κωμόπολη της Κεντρικής Χαλκιδικής με την πλούσια ιστορία και αρχιτεκτονική, αλλά και των βραβείων και των πολλών  γαστρονομικών διακρίσεων, ειδικά για το μέλι της περιοχής. Ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με δεκάδες επαγγελματίες και καταστηματάρχες με τους οποίους συζήτησε τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης του προορισμού, αφού η Αρναία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επισκέψιμα σημεία του ορεινού όγκου της Χαλκιδικής, όλο το χρόνο. «Έχουμε ωστόσο, πολλά περιθώρια ανάπτυξης και συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο, με όλες μας τις δυνάμεις. Το παράδειγμα της Αρναίας που κρατά αναλλοίωτη στο χρόνο την παράδοση και την αυθεντικότητα και τη «διαφημίζει» διεθνώς με τις διακρίσεις της, είναι ακόμα μια απόδειξη ότι το τουριστικό μας προϊόν μπορεί και πρέπει να διαχέεται από άκρη σε άκρη. Είναι ουσιαστικός λόγος, ώστε να επενδύσουμε εντατικά στην επιμήκυνση της τουριστικής μας περιόδου μέσα από τον αγροτουρισμό μας και άλλες ειδικές μορφές τουρισμού και επεξεργαζόμαστε συγκεκριμένο σχέδιο που να βασίζεται στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης», τόνισε.  

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..