Την πανηγυρική θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ορμύλιας, παρουσία πλήθους πιστών και εκπροσώπων τοπικών αρχών, παρακολούθησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος. Ο πατήρ Ιωάννης ευλόγησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε υγεία, ενώ ζήτησε από τους υποψηφίους στις εθνικές εκλογές να κάνουν το καλύτερο για τη χώρα και “να αγωνιστούν για να την αναστήσουν”. Ο κ.Τάσιος ακολούθησε την περιφορά της εικόνας του Αγίου Γεωργίου, πολιούχου της Ορμύλιας, στους δρόμους του χωριού και στη συνέχεια, συνομίλησε με συντοπίτες του, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.

Αμέσως μετά, ο κ. Τάσιος δήλωσε:

“Χρόνια πολλά στην Ορμύλια, χρόνια πολλά στη Χαλκιδική μας και σε όλες τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες. Μεγάλη γιορτή σήμερα για την Ορθοδοξία και για την Ελλάδα μας που τιμά με κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια τη μνήμη του Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιφόρου. Σημαντική ημέρα φέτος η σημερινή για έναν πρόσθετο λόγο, αφού συμπίπτει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ καλό αγώνα σε όλους και ιδιαίτερα στις συνυποψήφιες και τους συνυποψηφίους μου με τη ΝΔ στο νομό Χαλκιδικής. Είμαι βέβαιος ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, την Κυριακή 21 Μαΐου θα πράξουν το σωστό για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών μας. Θα επιλέξουν  μια ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προχωράμε μπροστά μαζί με τη Χαλκιδική μας, μαζί με όλη την Ελλάδα. Με σταθερά βήματα. Με σχέδιο. Με γνώση. Με εμπειρία. Με τόλμη”.

Στη συνέχεια, ο κ. Τάσιος επισκέφτηκε το πανηγύρι της Παλαιόχωρας, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Ελπίς” και ο Σύλλογος Γυναικών Ζερβοχωρίων έστησαν γιορτή με παραδοσιακά εδέσματα, χορούς και τραγούδια για κατοίκους και επισκέπτες, στην κεντρική πλατεία του χωριού.

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..