Επίσκεψη Γρ. Τάσιος στις δημόσιες υπηρεσίες της Χαλκιδικής

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε η Χαλκιδική μας να αποκτήσει σύγχρονες υπηρεσίες»

Με επίσκεψη σε δημόσιες υπηρεσίες του Δήμου Πολυγύρου ξεκίνησε τη σημερινή του περιοδεία στο Νομό Χαλκιδικής, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Γρηγόρης Τάσιος, όπου συναντήθηκε με στελέχη και διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε αναλυτικά για θέματα λειτουργίας, ενώ εξήρε από την πλευρά του, το έργο που παράγουν για την εξυπηρέτηση του κοινού και την προστασία του πολίτη.  Ο κ. Τάσιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτισσες και συμπολίτες του που βρέθηκαν στις εν λόγω υπηρεσίες και να ανταλλάξει απόψεις για επίκαιρα θέματα και οι οποίοι, του ευχήθηκαν με τη σειρά τους, καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.   

Πιο συγκεκριμένα, στον ΕΦΚΑ Νομού Χαλκιδικής, συναντήθηκε με τη Διευθύντρια Ελευθερία Λιαριγκοβινού, στελέχη και υπαλλήλους του οργανισμού. Ακολούθησε διεξοδική δίωρη συζήτηση για σημαντικά ζητήματα της Διεύθυνσης (αναζήτηση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων, αντιμετωπιση υποστελέχωσης με ένταξη στον επόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για νέες προσλήψεις, βελτίωση υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά και μισθολογικά ζητήματα του προσωπικού, καθώς με το νέο μισθολόγιο που σχεδιάζει η κυβέρνηση να εφαρμόσει από 1/1/2024, θα είναι η πρώτη φορά που οι δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν αυξήσεις μετά από 14 χρόνια, μετά τον κατώτατο μισθό και τις αυξήσεις στις συντάξεις).    

Ο κ. Τάσιος συνεχάρη τη Διοίκηση και τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ για το σημαντικό έργο που επιτελούν και για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν για να εξυπηρετούν εγκαίρως τους πολίτες, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν μακρινές αποστάσεις λόγω της γεωγραφίας του Νομού, αναφέρθηκε στην ψηφιοποίηση των αρχείων και στην πρόοδο που έχει σημειωθεί στην απονομή των συντάξεων, ενώ τόνισε τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν. «Έρχονται νέες μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν το πρόσωπο του ΕΦΚΑ τα επόμενα χρόνια και θα τον καταστήσουν έναν πραγματικά σύγχρονο φορέα, απόλυτα φιλικό προς τους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε η Χαλκιδική μας να αποκτήσει σύγχρονες υπηρεσίες που σέβονται τους πολίτες που εργάστηκαν επί χρόνια και όλες και όλους ανεξαιρέτως που προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε.   

Επόμενη στάση του κ. Τάσιου, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής. Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Διοικητή Κωνσταντίνο Δεδελούδη, από τον οποίο είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και για τις νέες προοπτικές αναβάθμισης των υπηρεσιών του νοσοκομείου μέσα στην επόμενη διετία, με κτιριακές υποδομές, εγκαταστάσεις πάρκινγκ 200 θέσεων με σκίαστρα φωτοβολταϊκών για την κάλυψη ενεργειακών αναγκών, μικρής κλίμακας κτιριακή επέκταση μέσω διαφόρων χρηματοδοτικών εργαλείων κ.α. «Αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση, στα στελέχη, στους εργαζόμενους στους γιατρούς και στους νοσηλευτές μας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν με υποδειγματικό τρόπο, ώστε να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς μέσα στην πανδημική κρίση» είπε ο υποψήφιος βουλευτής, ενώ από την πλευρά του ο Διοικητής του νοσοκομείου ευχαρίστησε τον κ. Τάσιο για την πρωτοβουλία στήριξης που ανέλαβε μέσα στην περίοδο covid μαζί με επαγγελματίες του Νομού, προχωρώντας σε δωρεά ύψους 750 χιλιάδων ευρώ για αγορά ιατρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων, με σκοπό την ενίσχυση της ΜΕΘ.   

Τέλος, ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με τον Διοικητή και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου από τους οποίους ενημερώθηκε για την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού και τις προετοιμασίες ενόψει αντιπυρικής περιόδου και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στο πολύτιμο έργο που επιτελούν.  «Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν καθημερινά έναν αγώνα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», τόνισε.

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..