Επίσκεψη Γρ. Τάσιου στο Πευκοχώρι

«Στόχος να είμαστε και την επόμενη μέρα μαζί. Με τη ΝΔ αυτοδύναμη, για να οδηγήσουμε τη Χαλκιδική μας στην πρώτη γραμμή»

Μια ευχάριστη και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση για τον υποψήφιο βουλευτή ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιο οργανώθηκε στο Πευκοχώρι, από ανθρώπους του Τουρισμού, της εστίασης, επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Η παρουσία τόσων φίλων και συναδέλφων με συγκινεί, με τιμά και μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω με περισσότερη ορμή τον προεκλογικό αγώνα, σήμερα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 21ης Μαΐου και κάθε ψήφος μετράει. Από την Κασσάνδρα, έναν κατά κύριο λόγο τουριστικό προορισμό που έχει αρχίσει να προσελκύει μεγάλες ξενοδοχειακές επενδύσεις, όπως της Goldman Sachs, λείπει να είναι πρωταγωνίστρια και παραγωγική παντού, στις υποδομές, στο περιβάλλον, στην καθημερινότητα του πολίτη. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ανάπτυξη και μόνο με μια ισχυρή Ελλάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πάμε για την πρωτιά, πάμε για τη νίκη, για την αυτοδυναμία της ΝΔ. Στόχος να είμαστε και την επόμενη μέρα μαζί, για να οδηγήσουμε τη Χαλκιδική μας στην πρώτη γραμμή», δήλωσε ο κ. Τάσιος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής, σε μια συμβολική κίνηση, παρέδωσε ένα φορητό απινιδωτή στους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Πολυχρόνου, Χανιώτης και Πευκοχωρίου, ως μία μικρή ένδειξη προσφοράς και ενδιαφέροντος προς τους συντοπίτες του και τους επισκέπτες της περιοχής. Νωρίτερα, ο κ. Τάσιος επισκέφτηκε καταστήματα και τουριστικές επιχειρήσεις της Χανιώτης και του Πευκοχωρίου.

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..