Ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού ZDF για τον προεκλογικό αγώνα του Γρηγόρη Τάσιου στη Χαλκιδική

Στην άκρη της Σιθωνίας, στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Σάρτης βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του χωριό – χωριό, σπίτι – σπίτι, μαγαζί – μαγαζί, συζητώντας με τους συντοπίτες του για την κρισιμότητα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου και μεταφέροντας παντού μηνύματα αισιοδοξίας για το μέλλον, με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τηλεοπτικό συνεργείο του γερμανικού καναλιού ZDF ακολούθησε τον κ. Τάσιο στην περιοδεία του για ένα αφιέρωμα που ετοιμάζει με αφορμή τις εθνικές εκλογές και τον ελληνικό Τουρισμό, καλύπτοντας τον προεκλογικό του αγώνα που ως πρόεδρος όλων των ξενοδόχων της χώρας μπήκε στον στίβο της πολιτικής,  διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών του. «Αυτό που καταφέραμε μέσα στην πανδημία ήταν ένας άθλος και η φωνή του Έλληνα ξενοδόχου ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας. Ο Τουρισμός είναι το δυνατό χαρτί της ελληνικής οικονομίας και η εμπειρία που απέκτησα μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με τις εισαγόμενες κρίσεις, μου έδειξε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για τη Χαλκιδική μας. Ο τόπος μου, το νούμερο 5 στις τουριστικές αφίξεις πανελλαδικά, με τις κατάλληλες κινήσεις μπορεί να αγγίξει την κορυφή προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, από άκρη σε άκρη» δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Τάσιος, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση της ΝΔ κράτησε τη χώρα όρθια και η τροχιά ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας δεν πρέπει να αποκοπεί. 

Νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής επισκέφτηκε το Πολυϊατρείο της Δημοτικής Ενότητας Συκιάς, όπου παρέδωσε υλικοτεχνική υποδομή. Συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Σιθωνίας Βασίλειο Ζήσιο, το νοσηλευτικό προσωπικό και την αγροτική γιατρό και συζήτησαν τις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού και υλικοτεχνικής υποδομής, όπως και για το ΕΚΑΒ που δεν υπάρχει μόνιμα στην περιοχή με τα προβλήματα να είναι έντονα το καλοκαίρι. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τη Συκιά όπου συναντήθηκε με κατοίκους του χωριού. «Η ΝΔ έχει το μόνο κοστολογημένο και προσανατολισμένο στην επόμενη μέρα, σχέδιο τετραετίας. Να της δώσουμε τη δύναμη στην κάλπη της 21ης Μαΐου να συνεχίσει να κυβερνά τη χώρα αυτοδύναμη, για να μην γυρίσουμε πίσω στο χθες που κανείς δεν θέλει να θυμάται. Αποδείξαμε πως ό,τι λέμε το κάνουμε και μαζί μπορούμε περισσότερα για τη Χαλκιδική μας», τόνισε.

Νωρίς το πρωί, ο κ. Τάσιος παρέστη στη δοξολογία και την παρέλαση στον Πολύγυρο, για την επέτειο της κήρυξης της επανάστασης της 17ης Μαΐου 1821 στη Χαλκιδική. Αύριο, Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση για τη γενοκτονία των Ποντίων στον Πολύγυρο και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τα Ζερβοχώρια, τον Στανό και θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Γαλάτιστα, στις 8 το βράδυ, στο καφέ Gallery.

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..