Έναρξη της καινούργιας σχολικής χρονιάς σήμερα και θα ήθελα να ευχηθώ στις κόρες μου και σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή, εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία! Τα παιδιά μας επιστρέφουν στα θρανία και ένα νέο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών ξεκινάει! Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι είμαστε όλοι δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τα εφόδια εκείνα που θα σας επιτρέψουν να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να δημιουργήσετε το αύριο του τόπου μας.
 
Επίσης, στους δασκάλους και τους καθηγητές, θέλω να ευχηθώ δύναμη και υπομονή στο δύσκολο έργο σας και τις ειλικρινείς ευχαριστίες όλων μας για την υψηλή αποστολή που έχετε να μορφώσετε τα παιδιά μας.
 
Η καλή εκπαίδευση είναι το πιο ουσιαστικό εφόδιο, με το οποίο τα νιάτα της Χαλκιδικής θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο αύριο για το νομό μας. Για το λόγο αυτό πρέπει χρόνο με το χρόνο να ξεπερνάμε δυσκολίες στελέχωσης κι αδυναμίες υποδομών και εξοπλισμού, βάζοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα στην ποιότητα της μάθησης. Ασφαλώς τίποτα δεν είναι εύκολο. Μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί για να αλλάζαμε ότι δεν μας αρέσει. Υπάρχει όμως η κοινή προσπάθεια και η συνεργασία που πάντα φέρνουν καρπούς. Εκπαιδευτική κοινότητα, τοπικοί φορείς, αυτοδιοίκηση και πολιτεία, αξίζει όλοι μαζί πάντα να προσπαθούμε, να βάζουμε στόχους και να τους πετυχαίνουμε προς όφελος των παιδιών μας και του τόπου μας.
 
#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..