Γρ. Τάσιος: το 2023 μπορεί να είναι “η χρονιά της Ελλάδος”, εκτός απροόπτου, δίνοντας ως κρίσιμο σημείο τον Μάρτιο που ολοκληρώνονται οι προκρατήσεις.

  • Η χώρα “πουλάει”, τονίζει σε συνέντευξή του στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, στο πλαίσιο της φετινής HORECA, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) Γρηγόρης Τάσιος, ο οποίος χαρακτηρίζει “ικανοποιητική” την -μέχρι στιγμής- ροή των προκρατήσεων.
  • Εκτιμά ότι το 2023 μπορεί να είναι “η χρονιά της Ελλάδος”, εκτός απροόπτου, δίνοντας ως κρίσιμο σημείο τον Μάρτιο που ολοκληρώνονται οι προκρατήσεις.
  • Ωστόσο ο κ. Τάσιος σημειώνει τον προβληματισμό του για τα μικρά κονδύλια που “κατευθύνονται” στον Τουρισμό και τα ξενοδοχεία, ενώ υπογραμμίζει ότι ο Έλληνας ξενοδόχος επενδύει συνεχώς στην χώρα, ακόμη και τις πιο δύσκολες περιόδους.
  • Για την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εθνικές εκλογές στην Χαλκιδική, ο κ. Τάσιος υπογραμμίζει ότι εισπράττει αγάπη και στήριξη από τους συμπατριώτες του, αλλά και από τους ανθρώπους του Τουρισμού.

Διαβάστε επίσης..