Επίσκεψη Γρ. Τάσιου στα Νέα Πλάγια και στα Νέα Φλογητά

«Προτεραιότητα αποτελούν οι άνθρωποι και ο τόπος μας, η Χαλκιδική»

Περιοχές του Δήμου Νέας Προποντίδας επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, συνεχίζοντας τις προεκλογικές του περιοδείες στο Νομό. Συναντήθηκε με πολίτες στα Νέα Πλάγια και τα Νέα Φλογητά, άκουσε τα αιτήματά τους και συνομίλησε μαζί τους για ζητήματα της καθημερινότητας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής τους.  

«Συναντώ καθημερινά τους συμπολίτες μου και κουβεντιάζουμε για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για τα έργα υποδομής που θα διεκδικήσουμε για την περιοχή μας και τρόπους για να επιλύσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν. Προτεραιότητα αποτελούν οι άνθρωποι και ο τόπος μας, η Χαλκιδική» δήλωσε ο κ. Τάσιος και πρόσθεσε:  

«Τους διαβεβαιώνω ότι έχουμε ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και καλά κοστολογημένο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Οι συμπολίτες μου συγκρίνουν το σήμερα με το χθες και αντιλαμβάνονται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ τηρεί τις δεσμεύσεις της και βάζει στο επίκεντρο τον πολίτη.  

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε σταθερότητα και η δύναμη βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ψηφίζουμε για την προκοπή της Χαλκιδικής μας, με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μαζί μπορούμε περισσότερα».   

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..