«Με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για την Ελλάδα και τη Χαλκιδική»

Στις εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν στον Πολύγυρο, παρέστη το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος. «Τιμούμε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων αθώων που σφαγιάστηκαν και βασανίστηκαν, που εκτοπίστηκαν από τις πατρογονικές εστίες τους. Δεν ξεχνώ. Οφείλουμε να τους δικαιώσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από τη διεθνή κοινότητα» δήλωσε ο κ. Τάσιος, ο οποίος παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και παρέστη στην Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Στη συνέχεια με αφορμή τη σημερινή γιορτή της μητέρας, ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής επισκέφτηκε το ΚΑΠΗ Πολυγύρου και συμβολικά, το χωριό Στανός με τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες της Χαλκιδικής. «Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου, και φυσικά και στη δική μου, μία γυναίκα που προσφέρει διαρκώς και ανιδιοτελώς. Τιμούμε σήμερα τη μάνα, τη μητέρα, τη μαμά, τις μεγάλες ηρωίδες της καθημερινότητάς μας, το σημείο αναφοράς της ελληνικής οικογένειας. Τον άνθρωπο που αναλαμβάνει χωρίς να του ζητηθεί, που στηρίζει, υποστηρίζει, ενθαρρύνει, φροντίζει, προσφέρει, προστατεύει, καθοδηγεί, αγαπά» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ στη Γαλάτιστα ο κ. Τάσιος συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και τους ζήτησε να δώσουν στη ΝΔ ισχυρή εντολή, στην πρώτη κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.  «Σήμερα η οικονομία μας βρίσκεται σε θετική πορεία και παράγει πλεονάσματα, έχουμε διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης από την ευρωζώνη. Με το πρόγραμμα Τσίπρα θα επιστρέψουμε ξανά σε κρίσεις που περάσαμε την προηγούμενη δεκαετία, δεν θα δούμε επενδυτική βαθμίδα, δεν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές στη χώρα και θα κινδυνέψει και πάλι η δημοσιονομική σταθερότητα. Όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμά της κάλπης στις 21 Μαΐου, τόσο με περισσότερη σιγουριά θα συνεχίσει η χώρα να πηγαίνει μπροστά. Με αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για την Ελλάδα μας και τη Χαλκιδική μας».

#Μαζίμπορουμεπερισσοτερα

Διαβάστε επίσης..